Hotelul International din Sinaia: „Am bugetat o creştere cu 15% a cifrei de afaceri, după ce anul trecut am depăşit nivelul din 2019“

Autor: Mirabela Tiron 01.03.2023

Hotelul are o capacitate de 180 de camere şi este clasificat la patru stele În 2019, anul de referinţă în turism, compania International, ce administrează hotelul, a avut afaceri de 30 milioane de de lei.

Hotelul de patru stele International din Sinaia, una din cele mai mari unităţi din staţiunea montană, cu o capacitate de 180 de camere, la care deţine acţiuni familia fostului preşedinte ASF Dan Radu Ruşanu, a finalizat anul trecut cu afaceri mai mari ca în 2019, anul de referinţă în turism, şi estimează o creştere cu 15% pentru acest an.

„Anul trecut a fost un an foarte bun, am depăşit ca cifră de afaceri nivelul din 2019 iar pentru acest an am bugetat o creştere cu 15%. Ianuarie şi februarie au fost foarte bune, am avut 75% grad de ocupare în ianuarie iar pe februarie anul acesta am ajuns la 80% datorită vacanţei şcolare eşalonate pe judeţe“, a spus pentru ZF Marius Vînătoru, directorul de marketing al hotelului International din Sinaia. Hotelul are o capacitate de 180 de camere şi este clasificat la patru stele.