Un salariu pe zi. Un coordonator de evenimente corporate câştigă între 700 şi 1.200 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea 02.03.2023

Un angajat pe poziţia de coordonator de evenimente corporate are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.200 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„În viitorul apropiat, numărul de oferte de muncă pentru această categorie de profesionişti va creşte, având în vedere caracterul dinamic al acestui domeniu de activitate. Cunoştinţele de promovare online prin social media, abilităţile de comunicare, planificare şi negociere, gândirea analitică, capacitatea de a învăţa rapid şi un nivel bun al limbii engleze sau al unei alte limbi străine, cum ar fi germana şi franceza, fac parte din pachetul de abilităţi pe care ar trebui să le deţină un coordonator de evenimente corporate. Pentru acest rol, oferta salarială medie se plasează în intervalul 700-1.200 de euro/lună”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus în funcţie de performanţă, programe de training şi dezvoltare personală şi profesională, posibilitatea de a lucra remote, bonuri de masa, abonament servicii medicale

În prezent, 391 de posturi vacante pentru poziţia de coordonator de evenimente corporate sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti.