Edenred vrea să recruteze peste 700 de specialişti în tehnologie, inclusiv în cele două centre principale din România şi Mexic. Compania vizează o creştere a veniturilor până la 5 mld. euro în următorii şapte ani

Autor: Cristina Bellu 06.03.2023

Edenred, liderul de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi, intenţionează să recruteze peste 700 de specialişti în tehnologie la nivel mondial în 2023, inclusiv în cele două centre digitale principale pe care compania le deţine în Bucureşti, şi în capitala Mexicului, în contextul în care îşi propune să genereze venituri de până la 5 miliarde de euro în următorii şapte ani.

În ultimii ani, Edenred a făcut saltul de la un furnizor de tichete de restaurant pe suport de hârtie, la un lider digital la nivel mondial, oferind peste 250 de programe diferite. În prezent, 100% din noile soluţii lansate de Edenred sunt digitale.

„Portofoliul nostru include 250 de soluţii pentru a completa nevoile în continuă evoluţie ale celor 52 de milioane de utilizatori şi 2 milioane de comercianţi parteneri din 45 de ţări, prin intermediul a peste 950.000 de clienţi corporativi. Am investit peste 360 de milioane de euro în tehnologie anul trecut, 1,7 miliarde de euro din 2016 şi vom continua să investim în viitor. (…) Vom continua să ne extindem activitatea de bază prin intensificarea investiţiilor în tehnologie şi prin valorificarea excelenţei noastre în afaceri pe pieţe care sunt încă, în mare parte, insuficient penetrate.”, spune Dave Ubachs, Executive Vice President, Technology în cadrul Edenred.

Edenred Digital Center din Bucureşti este cel mai mare centru digital al Edenred la nivel mondial pentru proiecte tehnologice strategice, constituind 10% din echipa globală de tech a Grupului. Acesta oferă cunoştinţe şi competenţe tehnologice de top, propagându-şi expertiza la nivel mondial.

În cadrul EDC Bucureşti, Grupul desfăşoară numeroase programe globale, cum ar fi soluţii Cloud, Stabilitate şi Reţea pentru domeniile viitorului, precum şi dezvoltarea de software pentru toate cele 3 linii de afacere Edenred - beneficii pentru angajaţi, flotă şi mobilitate şi soluţii de plată. De asemenea, EDC Bucureşti este centrul de expertiză în ceea ce priveşte principalele priorităţi în materie de securitate cibernetică şi conformitate.

„În fiecare zi, oferim soluţii tehnologice inovatoare pentru a îmbunătăţi viaţa a milioane de oameni, conectând angajaţi, companii şi comercianţi din întreaga lume. (…) Pentru toţi cei care vor să experimenteze acest vibe, care au nevoie de el în viaţa profesională, ne dorim să fim cea mai bună companie pentru care să lucrezi şi să dezvoltăm fiecare talent care ia parte la aventura Edenred.”, spune Răzvan Popescu, Human Resources Director, Global Technology în cadrul Edenred.

La nivel de grup, Edenred are peste 950.000 de clienti corporativi în 45 de ţări, conectând peste 52 de milioane de angajaţi şi peste 2 milioane de comercianţi parteneri, conform datelor oferite de companie.