O nouă dezvoltare imobiliară: Redport Capital şi Mobexpert cumpără 44.000 mp de teren în zona Petrom City, într-o tranzacţie de aproximativ 13 mil. euro pentru a dezvolta proiectul rezidenţial Infinity Nord

Autor: Bogdan Alecu 09.03.2023

♦ Suprafaţa de teren achiziţionată este împărţită în trei loturi amplasate pe laturile Petrom City, în zona Străuleşti ♦ Pe terenul achiziţionat va fi dezvoltat Infinity Nord, un proiect rezidenţial de mare amploare, cu peste 1.000 de noi locuinţe.

Redport Ca­pi­tal şi grupul Mob­ex­pert au finalizat procesul de achiziţio­nare a 44.000 mp de te­ren în zona Strău­leşti, lângă Petrom City, într-o tranzacţie cu o valoare de a­pro­ximativ 13 milioane de euro. Terenul a fost cumpărat de la OMV-Petrom. Redport Capital este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori reziden­ţiali autohtoni activi în zona de nord a Bucureştiului, iar grupul Mobexpert este unul dintre cei mai mari retaileri activi pe piaţa de mobilier din România, dar şi un important dez­voltator rezidenţial.

Zona Petrom City a atras în ulti­mii ani mai mulţi investitori, deve­nind un nou viitor pol de rezidenţial al Capitalei. Suprafaţa de teren cum­părată este împărţită în trei loturi, ampla­sate pe laturile clădirilor de birouri Petrom City, cu deschidere la Bule­vardul Petroliştilor, respectiv Şosea­ua Străuleşti. Zona reprezintă unul dintre cele mai fierbinţi puncte pe harta dezvoltării imo­bi­liare din Bucureşti, cu o infra­structură ge­nerală bine dez­voltată.

Redport Capital se conturează astfel a fi principalul jucător din zonă, ţinând cont de parcelele de teren a­chi­ziţionate. Dez­vol­tatorul con­stru­ieşte The Level Apart­ments, ale cărui prime două faze sunt deja livrate, iar următoarele două faze sunt în curs de pregătire. Pentru cele trei loturi achiziţionate, Redport Capital este în proces avan­sat de planificare pentru construirea unui proiect rezidenţial de anvergură.