ZF Capital Markets Summit 2023. Victor Gânsac, SafeTech Innonovations: Am avut prima discuţie cu un investitor instituţional la o oră după ce am sunat din clopoţel pentru transferul pe piaţa principală

Autor: Alex Ciutacu 13.03.2023

Transferul pe piaţa principală poate fi un declanşator imediat pentru interesul investitorilor instituţionali asupra unui emitent, aşa cum s-a dovedit cazul companiei de securitate cibernetică SafeTech Innovations, care a realizat transferul la începutul acestui an.

„Prima discuţie am avut-o la o oră după ce am sunat din clopoţel, chiar la sediul bursei. Am început să fim abordaţi de investitori instituţionali şi urmează să avem discuţii aprofundate”, a explicat Victor Gânsac, CEO al SafeTech Innovations în cadrul evenimentului ZF Capital Markets Summit 2023.

Compania a publicat în luna februarie bugetul de venituri şi cheltuieli pentru 2023, care va fi propus spre vot acţionarilor în luna aprilie.

„Anul acesta am venit cu un buget prudent, o creştere de 30% pe toate planurile, venituri şi profit, suntem într-un context foarte interesant care pentru noi aduce şi oportunităţi. Avem din ce în ce mai mulţi clienţi care să spunem că nu au obligaţii legale de a implementa securitate cibernetică şi vin către noi pentru a-şi securiza infrastructurile pentru că astăzi discutăm de război cibernetic, ori un atac cibernetic care criptează toate sistemele informatice poate duce până la insolvenţa companiei”.

Ce a mai declarat în cadrul evenimentului: