Brandul de modă Hugo Boss deschide al patrulea magazin din România în mallul Palas din Iaşi

Autor: Alina-Elena Vasiliu 16.03.2023

Brandul de modă Hugo Boss va inaugura în mallul Palas Iaşi primul său magazin în afara Bucureştiului şi al patrulea de pe piaţa locală. Spaţiul de vânzare va avea o suprafaţă de peste 200 de metri pătraţi.

Hugo Boss este unul dintre liderii segmentului premium şi de lux de pe piaţa globală de îmbrăcăminte şi se concentrează pe dezvoltarea şi comercializarea de modă premium şi accesorii pentru bărbaţi şi femei. Are sediul în Metzingen, în Germania, iar la nivel global este prezent în peste 100 de ţări.

Tot în acest an, în Palas Iaşi se vor inaugura alte patru spaţii despre care reprezentanţii Iulius spun că vor fi în premieră pentru regiune.

Inaugurat în mai 2012, Palas Iaşi reprezintă a implicat o investiţie de peste 310 milioane de euro. Palas este primul proiect de tip mixed-use din România şi include peste 270 de magazine, opt clădiri de birouri clasa A, cu o suprafaţă cumulată ce depăşeşte 130.000 de metri pătraţi, un centru de evenimente cu patru săli, un hotel de patru stele, restaurante şi cafenele tematice, un parc de cinci hectare, carusel şi alte facilităţi de timp liber, precum şi o parcare subterană cu peste 2.500 de locuri. Palas înregistrează anual peste 20 de milioane de vizite, inclusiv din Republica Moldova.

Grupul Iulius a dezvoltat până acum proiectele mixte Palas din Iaşi şi Iulius Town din Timişoara, dar şi mallurile sub brandul Iulius din Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Suceava şi câteva clădiri de birouri. Din 2017, Iulian Dascălu împarte reţeaua Iulius Mall şi proiectul Iulius Town cu fondul Atterbury Europe.