Florin Godean pleacă de la conducerea firmei de recrutare Adecco România, unde a lucrat 19 ani. „Mă voi alătura, în calitate de consultant, Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie din România“

Autor: Ramona Cornea 17.03.2023

Atribuţiie lui Florin Godean vor fi preluate, temporar, de către Konstantinos Milonas, cluster head al Adecco Grecia, Bulgaria şi România.

Florin Godean, 46 de ani, a plecat de la condu­ce­rea firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar Adecco Ro­mâ­nia, a doua cea mai mare com­panie de profil de pe piaţa locală, pentru o poziţie de con­sultant în cadrul Orga­nizaţiei Internaţionale pen­tru Migraţie din România. El a lu­crat timp de 19 ani pentru elve­ţienii de la Adecco, iar în ultimii 12 ani a fost country manager al companiei.

„Au fost aproape două de­cenii în care am contribuit la îm­bunătăţirea situaţiei de pe piaţa muncii. Chiar dacă ultimii ani au fost mai haotici, cu multe schim­bări legis­lative, cred că acestea vor avea efecte benefice în timp. Personal, în ultimul an am simţit nevoia de schimbare şi de aceea mă voi alătura, în calitate de consultant, Organi­zaţiei Internaţionale pentru Migraţie din România“, a declarat pentru ZF Florin Godean.