Video reportaj ZF. Cu ce idei de business au venit echipele înscrise la hackathonul Innovation Labs 2023? Interviuri cu echipele Triliada, Ophset, EasyWork, SilverCare, Politiq Data, Keep dar şi cu organizatorii conferinţei. Cum se vede acest hackathon la un deceniu de la Venture Connect? Cum a ajuns o tânără din Austria să se înscrie la hackathonul din Bucureşti?

Autor: Adrian Seceleanu 18.03.2023

Urmăriţi în clipul ataşat un reportaj video din prima zi a hackathonului Innovation Labs, în care a avut loc prima etapă de selecţie a echipelor care vor fi înscrise în programul din acest an. La start s-au înscris peste 80 de echipe, din care au fost alese în prima fază 45, urmând ca duminică să fie selectate 25.

Urmăriţi în cadrul reportajului interviuri cu o parte dintre echipele participante şi cu reprezentanţi ai Innovation Labs dar şi o discuţie despre cum a evoluat ecosistemul de start-up-uri în ultimul deceniu cu unul dintre membrii cheie ai echipei implicate în realizarea Venture Connect, unul dintre primele evenimente care au pus în România faţă în faţă start-up-uri cu investitori.

În cadrul clipului puteţi urmări şi şi câteva secvenţe din fiecare pitch susţinut de o parte dintre echipele participante.

În urma procesului de selecţie, mai departe vor merge, în următoarea etapă a hackathonului, următoarele echipe: Remember, HeartBit, Mental health assessment tool, Remote Health+, eHealth, SilverCare, SAM - Smart Assessment for Mind, Zimmie, Atlas Genie, CaliCore, ARTIP, Berny.ai, Virtual Integrated Assistant for Disabled and Vulnerable People, EasyWork, Assista, Key4all, Triliada, Keep - making your wardrobe last, Euro paleti, Recipient, Carbonite, Politiq Data, GreenUP, Ophset, SecureDELTA, SoilMate, Insectus, HealthMate, PsychAid, Mind Mate, RadGen, HealthBox, NovaChess, Meet Online Play Outside, Shopper, VoluntHere, Karti.ai, fastbox, Mohican, MetaTag, WallPrintAI, s'Market, Bondi, EmphaON, EmPower.