ZF a lansat în cadrul conferinţei Top 1.000 cele mai mari companii din România tool-ul interactiv Top 1.000 cele mai mari companii din România

Ziarul Financiar 20.03.2023

Varianta interactivă a Top 1.000 cele mai mari companii din Romania a fost dezvoltată printr-un parteneriat între Ziarul Financiar şi BRIDGE-to-INFORMATION şi este disponibilă exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Accesul la acest nou tool interactiv se face din secţiunea Atlasul de Business al României, disponibilă pe ZF Corporate.

„Varianta print a Top 1.000 este o sursă foarte importantă de informaţii pentru top management, consultanţi, bancheri şi avocaţi. Însă cu toţii sunt persoane ocupate şi doresc să obţină informaţia căutată în cel mai rapid şi uşor mod cu putinţă. Din acest motiv am încercat prin această variantă interactivă a Top 1.000 să eliminăm limitările inerente ale variantei print printr-un upgrade prin care pe de-o parte să oferim un tool valoros de explorare rapidă şi facilă a topului, dar în acelaşi timp avem şi componente care agregă şi explică atât topul din acest an, cât şi evoluţia din ultimii şase ani”, a spus Liviu Sav, cofondator al BRIDGE-to-INFORMATION, în cadrul conferinţei ZF Top 1.000 cele mai mari companii din România.

 

♦ Este compania mea în top 1.000?

♦ Sunt clienţii şi furnizorii mei în top 1.000?

♦ Cum arată businessul în judeţul în care vreau să mă extind?

♦ Care regiune din România este cel mai bine reprezentată în top 1.000?

♦ Care este domeniul de activitate cu cele mai multe companii în top 1.000?

♦ Răspunsul este de astăzi la un singur click distanţă prin intermediul noului tool Top 1.000 interactiv dedicat exclusiv abonaţilor ZF Corporate.

♦ În pagina de sumar avem harta României, peste care dacă trecem vom obţine informaţii despre top 5 companii din fiecare judeţ plus locul pe care judeţul respectiv îl ocupă în top cifră de afaceri cumulat pe top 1.000.

♦ „Raportul poate fi manipulat în două feluri – se pot face click-uri direct pe hartă sau putem alege unul dintre filtrele pe care le regăsim în dreapta paginii. De asemenea, avem câteva casete cu valori agregate pentru selecţia pe care am făcut-o”, a mai explicat Liviu Sav.

♦ Demo top 1.000

♦ Două judeţe vecine – Timiş şi Caraş-Severin. Ce spun datele: în Timiş avem 48 de companii, care au o cifră de afaceri cumulată de 40 mld. lei, cu un profit de aproximativ 1 mld. lei şi cu 62.000 de angajaţi în 2021. Primul loc este ocupat de Profi Rom Food, după care sunt enumerate celelalte 47 de companii.

♦ Din cele 48 de companii din Timiş, doar 5 sunt companii antreprenoriale.

♦ Caraş-Severin stă complet diferit. Are doar două companii, care au o cifră de afaceri cumulată de aproape 1 mld. lei.

 

Liviu Sav, cofondator al BRIDGE-to-INFORMATION