Nusco Imobiliara investeşte peste 30 de mil. euro într-un nou proiect de vile în nordul Bucureştiului

Autor: Bogdan Alecu 22.03.2023

Dezvoltatorul imobiliar Nusco Imobiliara începe dezvoltarea Nusco Homes - un nou ansamblu rezidenţial de vile în Nordul Capitalei - în zona oraşului Tunari, cu o investiţie estimată la peste 30 de mil. Euro, potrivit companiei

Pe un teren de peste 50.000 de mp, Nusco Homes va găzdui 121 de vile de 6 tipuri şi este dezvoltat în două faze. Prima fază, cu 52 de vile, are ca termen de finalizare T2 2024, iar întregul proiect va fi gata de livrare la finalul anului 2025.

Nusco Homes va cuprinde şi o grădiniţă privată şi un centru comercial dedicat.

“Este primul proiect de vile din portofoliul companiei noastre din România. Piaţa locală ne-a încurajat şi ne-a oferit încredere pentru a dezvolta Nusco Homes, care este un ansamblu ce are toate facilităţile necesare unei proprietăţi de calitate superioară, toate acestea fiind gândite în detaliu”, spune Michele Nusco, CEO, Nusco Imobiliara.

Ansamblul rezidenţial se adresează familiilor care îşi doresc un altfel de stil de viaţă, într-un proiect complet integrat şi departe de aglomerarea urbană, dar cu acces rapid la mijloace de transport, la aeroport, la şcoli, grădiniţe, spitale, centre comerciale, dar şi cu ieşire facilă către drumurile spre munte şi spre mare. Proiectul oferă următoarele tipuri de vile: Toscana, Lombardia, Campania, Sicilia, Calabria şi Sardinia, cu diverse compartimetări şi suprafeţe, fiecare cu grădini proprii, atent amenajate.

Nusco Imobiliara a dezvoltat şi livrat proiecte importante pe piaţa locală: Premio – ansamblu de tip rezidenţial premium boutique; complex rezidenţial CITTA Park; clădirea de birouri Nusco Towers; clădirea de birouri Caramfil; clădirea de birouri Floreasca One; clădirea de birouri Floreasca Two; Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1A; Nusco City Faza 1B – aproape de finalizare; Nusco City Fazele 2 şi 3,  pregătite pentru lansare şi cu lucrările începute dezvoltării celui mai nou ansamblu de vile din Nordul Capitalei -  Nusco Homes. Nusco Imobiliara a depăşit borna de 1.800 de apartamente, iar anul acesta va începe dezvoltarea altor 848 de apartamente.