ZF Live. Bogdan Ciucu, cofondator Dental Elite: Ne dorim să creăm o reţea naţională de clinici stomatologice sub brandul Dental Elite. Avem două clinici în Braşov şi Bucureşti şi anul acesta ne propunem să mai deschidem una în Braşov. În 2022, clinicile Dental Elite au ajuns la o cifră de afaceri de aproape 3 mil. euro, iar anul acesta ar putea atinge pragul de 4 mil. euro

Autor: Alexandra Matei 23.03.2023

Investiţiile pentru a pune pe picioare o clinică premium de stomatologie ajung la cel puţin 700.000-800.000 de euro pentru o unitate cu 7-8 scaune.

Bogdan Andrei Ciucu, cu experienţă în investment banking şi în fonduri de investiţii, a creat alături de părinţii şi fratele său, de profesie medici stomatologi, brandul Dental Elite, sub care funcţionează în prezent două clinici stomatologice – una la Braşov şi una la Bucureşti.

Anul acesta, ei îşi propun să deschidă o nouă clinică în Braşov, iar în viitor vor să ajungă să aibă o reţea naţională de clinici stoma­tologice.

„Anul acesta ne propunem să creştem în Braşov. Este un oraş cu mare potenţial. Noi avem acum două clinici cu opt scaune în total. Prima a fost deschisă la Braşov, acum patru ani, iar a doua, la Bucureşti, anul trecut în ianuarie. Consider că este important să ne consolidăm acolo unde suntem deja foarte prezenţi. Anul acesta ne propunem deschiderea unei noi clinici la Braşov şi poate extinderea celei existente. La Bucureşti, ne propunem să lucrăm în continuare la creşterea echipei.“

„Ne dorim să creăm o reţea naţională de clinici stomatologice sub brandul Dental Elite“, a spus Bogdan Andrei Ciucu, cofondator Dental Elite, la emisiunea online de business.