Construim un viitor fără fum

Autor: Publicitate 23.03.2023

„Philip Morris International este prima companie din industria tutunului care a mizat pe ştiinţă şi inovaţie şi care se transformă din temelii, pentru un viitor fără fum. Suntem în plin proces de tranziţie de la o companie lider global în industria tutunului, către o companie care dezvoltă produse fără fum, fundamentate ştiinţific.

România joacă un rol esenţial în această transformare, fapt demonstrat şi de investiţiile continue de peste 600 de milioane de dolari. An de an, aceste investiţii au transformat fabrica Philip Morris International din Otopeni într-una dintre cele mai moderne unităţi de producţie din lume. Suntem una dintre cele şapte fabrici care, la nivel mondial, produc consumabile pentru IQOS, sistemul nostru care încălzeşte tutunul fără să îl ardă.

Ne-am luat angajamentul să producem o schimbare semnificativă în viaţa fumătorilor adulţi, iar această schimbare poate deveni realitate doar cu ajutorul colegilor mei.

Pasiunea angajaţilor noştri, dedicarea şi talentul celor 1.500 de oameni care astăzi lucrează pentru Philip Morris în Romania, în organizaţia comercială şi în fabrica din Otopeni, permit şi accelerează evoluţia noastră. E o provocare permanentă pentru noi să oferim un mediu de lucru motivant şi o experienţă unică pentru oamenii noştri. Faptul că am fost certificaţi ca Angajator de Top pentru al nouălea an consecutiv şi că am obţinut re-certificarea Equal Salary arată că ne îndeplinim promisiunea de a dezvolta un mediu de lucru bazat pe egalitate, incluziune şi diversitate, care reprezintă ingrediente esenţiale în transformarea business-ului nostru.

La nivel global, ne continuăm misiunea de a construi un viitor fără fum şi de a le oferi sutelor de milioane de fumători din întreaga lume o alternativă mai bună la continuarea fumatului. În România, prin inovare şi cercetare continuă, asigurăm un portofoliu divers de produse şi sperăm că un număr cât mai mare din cei 5 milioane de fumători români să facă pasul către un viitor fără fum.”, Mircea Scăunaşu, director general Philip Morris România