Nicolae Bucovală, complexul Steaua de Mare din Eforie Nord: „Am investit 6 mil. euro în hotelurile din Eforie Nord şi Olimp şi aşteptăm un sezon mai bun. Nu poţi să atragi turişti dacă nu faci investiţii!“

Autor: Mirabela Tiron 23.03.2023

A investit 4 milioane de euro în reclasificarea de la două la patru stele a hotelului Oltenia din Olimp, cumpărat în 2019, pe care îl deschide la 1 iunie anul acesta În România sunt baze de tratament aflate de 30 de ani în paragină, guvernul preferă să le ţină aşa, spune antreprenorul.

Omul de afaceri Nicolae Bucovală, care deţine com­plexul hotelier Steaua de Mare din Eforie Nord, dar şi hotelul Tomis din Mamaia şi Oltenia din Olimp, spune că după cum arată rezervările în prezent aşteaptă un sezon mai bun pe litoralul românesc.

„Pe 31 martie-1 aprilie deschidem complexul hotelier Steaua de Mare, în care am mai investit încă 2 milioane de euro în renovări. Aşteptăm un grup de 1.000 de persoane. Anul trecut a mers foarte bine complexul“, a spus pentru ZF Nicolae Bucovală, proprietarul complexului Steaua de Mare din Eforie Nord, care are 500 de camere în total.