Conferinţa Top 1.000 cele mai mari companii din România. Andrei Koszti, regional commercial manager, CTP România: „Ca un parc industrial să fie funcţional, nu trebuie să fie o clădire pe un câmp, trebuie să fie o zonă în care lucrurile să se poată dezvolta astfel încât să formeze o comunitate de business“

Autori: Mirabela Tiron , Cristina Bellu 24.03.2023

♦ „Ne poziţionăm în zonele deja dezvoltate, cu acces foarte facil la infrastructură.“

Un parc industrial este funcţional atunci când se află într-o zonă care se poate dezvolta pe mai multe paliere, atunci când se conturează o comunitate de business.

„Întotdeauna businessul se va dezvolta organic, pe bază de cerere şi ofertă. Ca să avem cifre de profitabilitate şi productivi­tatea de care avem nevoie trebuie să mergem întotdeauna alături de partenerii noştri şi sun­tem tot timpul dispuşi să ne ajustăm la cerinţe. Ca un parc industrial să fie funcţional, nu trebuie să fie o clădire pe un câmp, trebuie să fie o zonă în care lucrurile să se poată dezvolta pe mai multe paliere astfel încât lucrurile să formeze o comunitate de business“, a spus Andrei Koszti, regional commercial manager, CTP România, cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii industriale logistice, în cadrul confe­rinţei ZF Top 1.000 cele mai  mari companii din România.

CTP deţine CTParkBucharest South şi alte cinci parcuri industriale în sudul Capita­lei, inclusiv în zona de vest şi în zona de nord.