Un salariu pe zi. Un continuous improvement specialist câştigă între 1.200 şi 1.600 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea 26.03.2023

Un angajat pe poziţia de continuous improvement specialist are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.600 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Un astfel de angajat analizează procesele unei companii şi face sugestii cu privire la modul de îmbunătăţire a acestora. Aceştia lucrează de obicei cu companii de producţie pentru a ajuta la eficientizarea metodelor lor de producţie.

„Pe măsură ce creşte accentul pus pe producţie, se simte tot mai mult şi nevoia de optimizare a proceselor, astfel încât resursele să fie folosite cât mai eficient şi rezultatele maximizate. Pentru un astfel de job se caută specialişti în îmbunătăţirea proceselor, care au experienţă în medii de producţie şi au o gândire centrată pe găsirea de soluţii. Este nevoie de candidaţi cu studii superioare, care au cunoştinţe de PC, cât şi de limba engleză. Salariul net poate ajunge până la 1.600 de euro, la care se adaugă tichete de masă şi alte beneficii”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonus de performanţă, prime de sărbători, zile libere suplimentare, abonament medical la clinici private de sănătate.

În prezent, 624 de posturi vacante pentru poziţia de continous improvement specialist sunt disponibile pe platforma BestJobs  dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Sibiu, Timişora, Oradea, Lugoj, Bucureşti.


Ana Vişian, marketing manager, BestJobs:

Pentru un astfel de job se caută specialişti în îmbunătăţirea proceselor care au experienţă în medii de producţie şi au o gândire centrată pe găsirea de soluţii.