UniCredit Consumer Financing a încheiat un parteneriat cu platforma Autovit.ro prin care persoanele care doresc să cumpere maşini noi sau second-hand pot accesa un credit

Autor: Roxana Rosu 24.03.2023

UniCredit Consumer Financing a încheiat un parteneriat cu platforma Autovit.ro prin care persoanele care doresc să cumpere maşini noi sau second-hand pot accesa un credit .

Parteneriatul completează strategia de digitalizare a UniCredit Consumer Financing care a lansat în ultimele luni două fluxuri digitale (Creditul de Realizari Personale şi Cardul de Credit, 100% Mobile, accesând oferta din aplicaţia Mobile Banking).

“Acest parteneriat cu Autovit.ro marchează pentru noi un pas important în cadrul strategiei de extindere solidă pe piaţa auto, atât a autoturismelor noi, cât  şi second hand. Rămânem alături de clienţii noştri acolo unde este cel mai comod pentru ei şi le oferim soluţiile financiare adecvate pentru a-şi îndeplini planurile. Cu fiecare acţiune pe care o întreprindem, obiectivul nostru este să fim mai aproape de clienţi şi să le transformăm experienţa de achiziţie într-una cât mai uşoară”, a declarat Sorin Drăgulin, preşedinte Directorat UniCredit Financing.

Autovit.ro este deţinută de grupul OLX şi are peste 39.000 de anunţuri active şi  aproximativ 200.000 utilizatori unici pe zi.