ZF Live. Andrei Albulescu, partener, Stratulat Albulescu: Există o creştere continuă începând din februarie şi martie a cererii de servicii, avem tranzacţii în derulare, vin cereri noi. Există interes în piaţa de M&A, în care, spre deosebire de finalul anului 2022, pare că lucrurile se reaşază şi accelerează puţin pe partea asta

Autor: Ramona Cornea 30.03.2023

„Toată lumea va fi atentă la ce se întâmplă, la ce mişcări vor face şi investiţiile par să continue, par să vină, dar cu oarecare prudenţă.”

Andrei Albulescu, partener în cadrul casei de avocatură Stratulat Albulescu, afirmă că există multă eferves­cenţă pe piaţa pe care activează, începând din februarie – martie a început să crească cererea de servicii, există tranzacţii în derulare şi vin cereri noi.

„Este multă efervescenţă la noi în piaţă pentru că noi suntem conectaţi ca servicii de avocatură la piaţa de business. Astfel, noi suntem influenţaţi în mod direct de ceea ce se întâmplă în piaţă. Există o creştere continuă începând din februarie şi martie a cererii de servicii, avem tranzacţii în derulare, vin cereri noi. Există interes în piaţa de M&A, în care, spre deosebire de finalul anului 2022, pare că lucrurile se reaşază şi accelerează puţin pe partea asta”, a declarat Andrei Albulescu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Tranzacţii de real estate încă nu au demarat aşa cum au fost anul trecut în această perioadă, dar avocatul crede că şi acolo va exista o creştere.