Restaurantul Caru’ cu Bere a trecut pentru prima dată de 10 mil. euro. „Din totalul vizitatorilor, peste 40% sunt străini“

Autor: Cristina Roşca 30.03.2023

♦ Localul istoric, amplasat în centrul vechi al Bucureştiului, a fost deschis iniţial în spaţiul actual acum circa 120 de ani. Acesta este în continuare deţinut de nepoţii fondatorului, doar că este administrat de grupul City Grill, controlat de antreprenorul Dragoş Petrescu.

Restaurantul Caru’ cu Bere, de pe strada Stavropoleos din Capitală, a înregistrat anul trecut un nivel record al vânzărilor, care au depăşit astfel pragul de 10 milioane de euro.

„Caru’ cu Bere a avut în 2022 un an record, am depăşit 10 mil. euro cifră de afaceri. Este cea mai bună cifră de afaceri de până acum. Astfel, restaurantul este, probabil, pe locul întâi în România din punctul acesta de vedere“, spune Dragoş Petrescu, fondatorul grupului City Grill, unul dintre cele mai importante businessuri din industria de profil.

Grupul deţine în proprietate anumite localuri, iar pe altele doar le operează, cum e cazul Carului cu Bere. Localul, amplasat în centrul vechi al Bucureştiului, a fost deschis iniţial în acest spaţiu pe care îl ocupă astăzi acum circa 120 de ani. Restaurantul este în continuare deţinut de nepoţii fondatorului, doar că este administrat de grupul City Grill, controlat de antreprenorul Dragoş Petrescu, conform celor mai recente date ZF.