Giurgiu atrage o nouă investiţie în retail: Square 7 Properties şi Mitiska REIM deschid Giurgiu Shopping Park

Autor: Bogdan Alecu 29.03.2023

Square 7 Properties în parteneriat cu fondul de investiţii belgian Mitiska REIM deschide săptămâna acesata proiectul de retail Giurgiu Shopping Park.

"Proiectul contribuie, în acelaşi timp, şi la dezvoltarea economică a oraşului, oferind oportunităţi de angajare pentru locuitorii zonei", declară Clemens Petschnikar, CEO, Square 7 Properties.

Parcul de retail de la Giurgiu are o suprafaţă totală închriabilă de 7.000 mp şi va oferi o varietate de opţiuni de cumpărături, găzduind magazine cu o gamă largă de produse, inclusiv îmbrăcăminte şi accesorii, produse cosmetice, articole home-deco, restaurant, produse pentru copii şi altele. Giurgiu Shopping Park este ancorat de Lidl, şi este complet închiriat către branduri importante şi cunoscute precum:  Tedi, CCC, Hervis, Dr. Max, Noriel, New Yorker, Takko, KFC, Kik, Sinsay, Xpress şi Fressnapf.

Proiectul de la Giurgiu a fost dezvoltat în parteneriat cu fondul de investiţii belgian Mitiska REIM, antreprenor general fiind compania austriacă Strabag.

Square 7 Properties a dezvoltat alături de Mitiska REIM un portofoliu de retail, în suprafaţă totală de 142.000 mp.

Grupul Square 7 are o experienţă de peste 15 ani pe piaţa din România, cu o echipă solidă şi profesionistă, care acoperă o gamă largă de servicii: începând de la dezvoltare, administrare, până la facility şi property management. Modelul de business al parcurilor de retail are ca atuuri ancorele de food, locurile de parcare în aer liber şi accesul direct în magazine.