Constructorul CON-A din Sibiu, cu un portofoliu de peste 100 de fabrici ridicate, a ajuns la afaceri de 140 milioane de euro

Autor: Alina-Elena Vasiliu 31.03.2023

CON-A, unul dintre cei mai mari antreprenori generali din construcţii din România, specializat în realizarea construcţiilor industriale, a ajuns în 2022 la o cifră de afaceri de 140 de milioane de euro după o creştere de 10% comparativ cu anul precedent.

„Am finalizat în cursul anului trecut două proiecte publice de amploare – Arena de la Sibiu (Stadionul Municipal, investiţie de 43 mil. euro – n. red.) şi Sala Polivalentă de la Piteşti (investiţie de 20 mil. euro – n. red.). Ca proiect public de amploare la care lucrăm în prezent amintim modernizarea Aeroportului Internaţional din Sibiu, în cadrul căruia suntem lider de asociere“, spune Sorin Cristea, director general la CON-A.

Din portofoliul CON-A, business fondat de antreprenorul Mircea Bulboacă, fac parte, până acum, peste 100 de fabrici ridicate de la zero, compania furnizând în prezent servicii complete de antre­prenoriat general pentru construcţii industriale şi civile, proiectare, execuţie, instalaţii electrice şi mecanice, mentenanţă, furnizare de materiale şi structuri pentru construcţii.