Cea care administrează 35 de miliarde de lei din banii românilor a decis să facă un alt pas în carieră: Mandatul Andreei Pipernea la cârma NN Pensii expiră în toamnă după 6 ani de la preluare. „Dream jobul meu este mereu următorul. Anul acesta va interveni o schimbare la mine“

Autor: Tibi Oprea 02.04.2023

Andreea Pipernea a venit ca CEO la NN Pensii în 2017 în locul Ralucăi Ţintoiu.

Mandatul Andreei Pipernea la cârma NN Pensii, cel mai mare administrator de pensii private Pilon II din România, cea care în 2017 a înlocuit-o pe Raluca Ţintoiu, iar în 2021 a avut o prelungire din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară, expiră în toamna acestui an. „Urmează o schimbare pentru mine“, spune ea.

Andreea Pipernea lucrează la NN Pensii de peste şase ani şi administrează active de circa 35 mld. lei pentru aproximativ 2 milioane de participanţi. Pe baza activelor gestio­nate, ea este cea mai puternică femeie din industria fondurilor de pensii, ajunse la 100 mld. lei şi pe podiumul din România. alături de Christina Verchere, şefa Petrom şi Irina Pencea, noul general manager al eMag. „Dream jobul meu este mereu următorul. Aş spune că cea mai dificilă decizie e întotdeauna cea care urmează, că pe cele din trecut deja ţi le-ai asumat. De altfel, este deja o informaţie publică că anul acesta va interveni şi pentru mine o schim­bare“, a spus Andreea Pipernea în cadrul Galei BM Women in Power 2023 din 28 martie 2023.