Mediurg va construi al doilea spital de recuperare medicală, cu 100 de paturi, în Păuleşti, judeţul Prahova. „Cererea este foarte mare, avem toate paturile ocupate în fiecare zi“. Compania Mediurg a avut afaceri de 25 mil. lei anul trecut

Autor: Mirabela Tiron 03.04.2023

A început businessul medical cu consultaţii şi servicii de specialitate la domiciliu.

Centrul Medical Mediurg, com­pania care operează un spital de recuperare medicală, medicină fizică şi balneologie în Păuleşti (judeţul Pra­hova) dar şi două poli­clinici şi serviciu de ambulanţă, a finalizat anul trecut cu afaceri de 25 de milioane de lei, nivel similar cu cel de anul ante­rior, iar pentru acest an estimează plus 10%, potrivit oficialilor şi datelor publice.

„Urmează să dezvoltăm al doilea spital de recuperare medicală la Pău­leşti, anul viitor vom demara construc­ţia, in­vestiţia am estimat-o la 4-5 mili­oane de euro. În spitalul actual nu avem nicio zi cu un pat gol, ce­rerea pentru recuperare medicală este foar­te mare“, a spus pentru ZF medicul Cris­tian Anton Vintilescu, fondatorul spitalu­lui. Primul spital a început să funcţioneze în 2014. În spital se face recuperarea medicală a pacienţilor cu patologii diverse, de la neu­rologie cen­trală şi periferică la ortopedie-traumatologie, reumatologie.