Grupul Mediapost Hit Mail, controlat de Poşta Franceză, estimează afaceri mai mari cu 15% în acest an: „Am început bine anul, suntem în discuţii pentru o nouă achiziţie“. Anul trecut grupul a finalizat cu afaceri de 54,2 mil. euro în România.

Autor: Mirabela Tiron 04.05.2023

Grupul Mediapost Hit Mail, controlat de o filială a Poştei Franceze, a finalizat anul trecut cu afaceri de 54,2 milioane de euro în România iar pentru acest an a bugetat o creştere cu 15%,  potrivit oficialilor.

„În primul trimestru am avut o creştere cu 13%, uşor sub nivelul bugetat, dar am recuperat în aprilie. Am crescut pe logistica de e-commerce, comerţul online revine pe creştere. Avem şi buget de achiziţii de 5 mil. de euro, suntem în discuţii pentru achiziţia unei companii de marketing de pe piaţa locală“, a spus pentru ZF Marian Şeitan, director general al Mediapost Hit Mail. La finalul lui 2022 grupul a preluat 60% din acţiunile agenţiei de marketing digital şi comunicare Ideologiq (cu afaceri  de 2,2 mil. euro), restul de 40% fiind deţinute în continuare de fondatorii agenţiei.