ZF Live. Samy Numan, CEO şi fondator, Nimet Târgovişte: Investim 20 mil. euro într-o nouă fabrică la Târgovişte, prin care vom putea creşte capabilităţile şi care ne va duce la afaceri de peste 200 mil. euro în următorii 2-3 ani. Nu vrem să creştem capacitatea de producţie, ci vrem să facem produse mai de nişă

Autor: Alexandra Matei 17.05.2023

Nimet este unul dintre cei mai mari producători de ţevi de oţel, iar produsele fabricate la Târgovişte ajung în 60 de ţări din Europa, America de Sud şi America de Nord Noua unitate de producţie este a treia pe care Nimet o deţine, iar ea va fi finalizată în aproximativ un an de zile şi va crea circa 150 de noi locuri de muncă.

Nimet, unul dintre cei mai mari producători de ţevi de oţel, investeşte 20 mil. euro într-o nouă fabrică la Târgovişte, care, spune Samy Numan, CEO şi fondator al companiei, are scopul de a creşte ca­pabilităţile şi a de a completa porto­foliul companiei cu produse mai complexe, de nişă.

Unitatea de producţie, a treia pe care Nimet o deţine, va fi finalizată în aproximativ un an de zile şi va crea circa 150 de noi locuri de muncă.

„Obiectivul investiţiei este de a schimba modelul de lucru, de a lucra pe loturi de fabricaţii mai mari. Vrem să creştem capabilitatea, nu nepărat cantitatea. Nu mai vrem să creştem în tonaj, ci să facem produse mai gre­le, de nişă. Vrem să oferim soluţii şi mai integrate şi mai verticalizate. Aceste produse vor putea fi folosite tot în zona de camioane, platforme şi utilaje de construcţie. Investiţia se ridi­că la circa 20 mil. euro. Fabrica ne va duce cu cifra de afaceri la 200-220 mil. euro în următorii 2-3 ani“, a spus Samy Numan, CEO şi fondator, Nimet Târgovişte, la emisiunea online de business ZF Live.