Grupul MedLife a trecut de 100 mil. euro afaceri după primele trei luni din 2023, după un avans de 26% faţă de T1/2022. Undă verde pentru trei achiziţii. Clinicile, cea mai dinamică creştere

Autor: Georgiana Mihalache 15.05.2023

Grupul MedLife, cel mai mare ope­rator privat de sănătate, a raportat afaceri de 529 mil. lei în primele trei luni din 2023, în creştere cu 26% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, potrivit da­telor publicate de com­panie pe bursă.

Profitul net al jucă­to­rului privat de sănă­ta­te s-a diminuat însă în peri­oa­da menţio­nată, de la 29,5 mil. lei în T1/2022 la 8,4 mil. lei anul acesta, în primul trimestru.

„Pentru pe­rioada următoare, ne con­cen­trăm pe consolidarea gra­duală a Grupului MedLife, investind în dez­voltarea durabilă a afa­cerii. Consolidăm operaţiunile, noile com­panii achiziţionate, valoarea brandului şi, im­plicit, poziţia de lider în domeniul me­dical privat, astfel încât să ne asigurăm un loc pu­ternic pe piaţa locală şi regională, cu o ca­pa­citate rapidă de adaptare la orice noi ten­din­ţe şi cerinţe ale pieţei“, a spus Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al MedLife.