Lucian Grecu, proprietarul hotelului Unirea din Iaşi: „Aeroportul din Iaşi se va extinde şi avem şi proiectul de autostradă. Românii au început să circule mai mult, am avut 70% grad de ocupare în aprilie“. Cel mai mare hotel din Iaşi ţinteşte afaceri mai mari decât cele din 2019

Autor: Mirabela Tiron 20.05.2023

Hotelul a fost deschis în 1968, fiind o em­ble­mă a ora­şului În 2019 hotelul avea afaceri de 25,8 mil. lei la 127 de angajaţi.

Lucian Grecu, proprietarul ho­te­lului Unirea din Iaşi, unul dintre cele mai mari hoteluri din zona Moldovei după capacitatea de cazare, spune că în acest an estimează afaceri mai  mari faţă de nivelul din 2019 şi că facilităţile oferite, sălile de conferinţe şi centrul spa atrag turiştii şi oamenii de afaceri.

„Românii au început să circule mai mult, în aprilie am avut în medie un grad de ocu­pa­re de 70%. Avem cerere şi pentru eve­nimen­te de business, conferinţe, organizate de com­panii din construcţii, arhitectură, do­meniul me­dical sau agricultură. Facilităţile pe care le oferim, centrul spa şi sălile de con­ferinţă, atrag turiştii şi oamenii de afaceri“, a spus antre­prenorul Lucian Grecu, cunoscut datorită a­fa­ce­rilor din turism. Hotelul Unirea operează 186 de camere, zece săli de conferinţă şi un restaurant cu vedere pa­no­ramică.