UiPath o numeşte pe Kelly Ducourty, un executiv cu experienţă la Google şi un veteran de peste 2 decenii la HP, Chief Customer Officer

Ziarul Financiar 14.05.2023

UiPath  o numeşte pe Kelly Ducourty Chief Customer Officer şi va conduce toate operaţiunile cu clienţii, succesul clienţilor şi serviciile profesionale, abilitarea, proiectarea stimulentelor şi partenerii globali pentru a promova misiunea organizaţiei de a ajuta clienţii şi partenerii să obţină rezultate de afaceri excepţionale şi valoare continuă cu UiPath.

Anterior să vină la UiPath, Ducourty lucra la Google, unde a condus strategia şi operaţiunile Go-to-Market la Google Cloud şi a condus, de asemenea, segmentul de afaceri mici şi mijlocii. În acest rol, ea a jucat un rol cheie în cadrul organizaţiei globale de vânzări şi a fost responsabilă pentru stimularea creşterii Google Cloud la scară largă. Aceasta a inclus extinderea geografică pe mai mult de 10 pieţe, concentrându-se pe abordări şi soluţii specifice industriei pentru a permite rezultate pozitive pentru clienţi şi implementând abordări pentru a îmbunătăţi operaţiunile de vânzări ale organizaţiei.

Înainte de a se alătura companiei Google, Ducourty a petrecut peste două decenii la Hewlett Packard Enterprise (HPE) în diverse funcţii de vânzări. Cel mai recent, a ocupat funcţia de vicepreşedinte senior pentru excelenţă în vânzări la nivel mondial, unde a fost responsabilă pentru toate funcţiile de vânzări globale din cadrul HPE şi a fost însărcinată să ofere cele mai bune practici şi sinergii la nivel global în cadrul organizaţiei. În acest rol, a condus, de asemenea, activitatea "ca serviciu" şi a fost responsabilă de dezvoltarea afacerilor de mare anvergură şi de abilitarea vânzărilor şi a partenerilor companiei. Anterior, ea a condus cele mai mari şi mai strategice conturi ale companiei, acoperind cinci industrii.