Un salariu pe zi. Un corporate communication specialist câştigă între 850 şi 1.300 de euro net pe lună

Autor: Ramona Cornea 19.05.2023

Un angajat pe poziţia de corporate communication specialist câştigă între 850 şi 1.300 de euro net pe lună, conform datelor de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Marketingul este unul dintre domeniile cele mai dorite de  Gen Z, tânăra generaţie intrată pe piaţa muncii. Un corporate communication specialist este responsabil de planificarea şi implementarea proiectelor de comunicare corporate, cât şi de coordonarea bugetelor aferente. Angajatorii caută candidaţi cu experienţă în domeniul comunicării operaţionale, abilităţi de editare şi scriere de conţinut, experienţă în coordonarea proiectelor de comunicare şi de gestionare a colaboratorilor externi. Salariul net pentru o astfel de poziţie este cuprins între 850 şi 1.300 de euro pe lună, iar cele mai multe poziţii deschise sunt în Bucureşti, Arad, Ilfov sau remote“, explică Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs. 

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program flexibil, bonusuri anuale de performanţă, cursuri de dezvoltare, programe de mentorat şi zile de concediu suplimentare.

În prezent, 238 de posturi vacante pentru poziţia de corporate communication specialist sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Arad, Ilfov şi în regim de muncă remote.