​FAN Courier îşi dublează reţeaua de lockere şi ajunge la 2.000 de FANbox-uri în toată ţara

Autor: Miruna Diaconu 23.05.2023

FAN Courier, liderul pieţei de curierat din România, îşi dublează reţeaua de lockere şi ajunge la circa 2.000 de FANbox-uri în toată ţara, potrivit unui comunicat transmis de companie.

FAN Courier a lansat în octombrie 2022 investiţia în propria reţea de lockere FANbox, proiectul fiind atunci estimat la 10 milioane de euro, urmând să fie dezvoltat în etape. În urma succesului înregistrat chiar de la debut, compania a decis să extindă reţeaua şi să instaleze 1.000 de unităţi în plus.

„În cei 25 de ani de activitate am fost tot timpul atenţi la clienţi, la nevoile lor, astfel că multe dintre soluţiile implementate de FAN Courier au venit ca răspuns la aceste nevoi. Succesul rapid al lockerelor instalate în primele luni de la startul investiţiei ne-a determinat să continuăm ritmul de instalare în toată ţara. Avem încredere că lockerele reprezintă o soluţie eficientă pentru toţi cei implicaţi - retaileri, curieri şi destinatari. Cu ajutorul reţelei de lockere creştem independenţa clientului final - care nu mai este nevoit să fie la adresă pentru primirea coletului, mărim productivitatea curierilor noştri şi contribuim la protejarea mediului înconjurător - un curier poate livra un număr crescut de expediţii şi poate prelua şi retururile de la aceeaşi unitate efectuând un singur drum cu maşina”, spune Adrian Mihai, CEO FAN Courier.

Compania menţine strategia de amplasare a lockerelor FANbox la nivel naţional. Acestea vor fi instalate atât în oraşele mari, reşedinţă de judeţ, cât şi în cele mici, astfel încât serviciul să fie disponibil cât mai multor persoane.​​