Rucsandra Hurezeanu, fondatoare şi CEO Ivatherm: Anul trecut am avut o creştere de 42% a cifrei de afaceri şi în 2023 ne-am bugetat aceeaşi creştere

Autor: Răzvan Botea 25.05.2023

Producătorul de dermatocosmetice Ivatherm a avut în 2022 o creştere a afacerilor de 42%, iar în 2023 se aşteaptă la aceeaşi creştere, a spus Rucsandra Hurezeanu, fondatoare şi CEO Ivatherm, la ZF/iBanFirst Regional Business Summit „Cum se pot extinde companiile româneşti la nivel internaţional?“.

„Dezvoltăm produsele în Franţa şi le vindem în 15 ţări, în cea mai mare parte în Orientul Mijlociu, Asia şi puţin în Europa. Anul trecut a fost unul dintre cei mai buni ani, am crescut cu 42% că cifra de afaceri şi anul acesta am bugetat aceeaşi creştere”, a spus ea.

ZF şi iBanFirst organizează pe 25 mai la Bucureşti cea de-a doua ediţie a Regional Business Summit „Cum se pot extinde companiile româneşti la nivel internaţional?“, conferinţă în care lideri de business, antreprenori şi investitori vor dezbate provocările şi experienţele trecerii graniţelor.

Ce a mai spus Rucsandra Hurezeanu: