Cargus, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de curierat, estimează venituri cu 20% mai mari în acest an: „2023 este anul în care vom accelera extinderea companiei în ţări din Europa“. Compania de curierat a încheiat anul 2022 cu afaceri de 472 milioane lei, în creştere cu 5% faţă de anul anterior

Autor: Miruna Diaconu 08.06.2023

Cargus, una dintre cele mai mari companii de curierat de pe plan local, esti­mează în acest an venituri cu 20% mai mari, potrivit informaţiilor furnizate de compa­nie. Planurile pentru acest an vizează o extindere a activităţii companiei şi în alte ţări din Europa.

„2023 este un an important pentru Cargus, anul în care vom accelera extinde­rea companiei în ţări din Europa, un proiect strategic şi o investiţie consistentă pentru noi. Suntem deja prezenţi în Polonia, una dintre cele mai importante pieţe de e-Commerce din Europa - cu infrastructură logistică şi la nivel de resurse umane, şi vom conti­nua să ne extindem în Ungaria, Cehia, Slovacia şi Germania“, spun reprezentanţii companiei.