Mădălina Teodorescu, cu experienţă de aproape trei decenii în bankingul românesc, are undă verde de la BNR pentru a prelua funcţia de director general adjunct retail la BRD

Autor: Claudia Medrega 08.06.2023

♦ Precedenta poziţie ocupată de Mădălina Teodorescu a fost cea de vicepreşedinte coordonator al activităţilor retail, IMM şi corporate în cadrul First Bank.

Mădălina Teodorescu, care a fost numită de Consiliul de Adminis­traţie al BRD în funcţia de director ge­neral adjunct retail la banca ro­mânească cu capital francez începând cu data de 6 martie 2023, a primit aprobarea BNR să preia această funcţie. Ea l-a înlocuit la BRD, a treia cea mai mare bancă după active, pe Radu Topliceanu, care a decis, la sfârşitul anului trecut, să accepte o altă provocare profesională în afara ţării.

„În conformitate cu art. 234 alin. 1 li­tera g) din Regulamentul ASF nr. 5/ 2018 privind emitenţii de instru­men-te financiare şi operaţiuni de piaţă, BRD - Groupe Sociètè Gènèrale S.A. informează investitorii că Banca Naţională a României a apro­bat numirea Doamnei Mădălina - Otilia Teodorescu în funcţia de director general adjunct retail“, a tran­smis BRD la Bursa de Valori Bucureşti.

Mădălina Teodorescu are 28 de ani de experienţă în sistemul bancar românesc şi a ocupat, de-a lungul carierei, poziţii de coordonare în toate ariile relevante ale businessului de retail.