Business MAGAZIN. Cel mai mare exchange de criptomonede din lume începe să se scufunde: La doar câteva zile după ce Fiscul american a dat în judecată Binance pentru că opera ilegal în SUA, băncile americane i-au tăiat accesul la sistemul bancar şi mii de clienţi nu-şi mai pot folosi banii pentru tranzacţionarea cripto

Autor: Iulian Tenchiu 09.06.2023

Clienţii Binance din SUA nu vor mai putea folosi dolari americani pentru a cumpăra criptomonede prin intermediul gigantului de exchange Binance începând cu 13 iunie. Decizia băncilor de a ţine compania departe de sistem vine la doar câteva zile după ce SEC (fiscul din SUA – n.r) a dat în judecată businessul pentru că opera fără a fi înregistrat anterior la autorităţile de reglementare, scrie CNBC.

Binance a făcut anunţul seara târziu pe Twitter şi a dat vina pe „pretenţiile nejustificate ale Comisiei pentru valori mobiliare şi burse de valori împotriva afacerii noastre”. Bursa a spus că a dezactivat preventiv capacitatea clienţilor de a tranzacţiona şi a alimenta depozitele cu dolari americani.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro