Business Magazin. Cine este Gary Keller, cel care a scris una dintre cele mai cunoscute cărţi despre agenţi imobiliari din lume: The Millionaire Real Estate Agent

Autor: Andra Stroe 18.06.2023

Pentru că visa la o carieră muzicală, scriitorul şi antreprenorul american Gary Keller a fost la un pas să renunţe la universitate pentru a-şi urma pasiunea. O schimbare de ultim moment i-a adus însă şansa de a-şi descoperi talentul înnăscut pentru imobiliare, industrie în care a înregistrat un succes imediat, punând bazele uneia dintre cele mai mari companii de profil din lume, care funcţionează astăzi cu zeci de mii de agenţi.

Deşi a vrut să renunţe la ideea de a urma o universitate, pentru a se dedica muzicii, în vara de după absolvirea liceului, când credea că e prea târziu pentru a se răzgândi, antreprenorul a aflat că fusese înscris de părinţi – şi admis – la Universitatea Baylor.

Aici a luat pentru prima dată contact cu industria de real estate, unde a început un program dedicat, pentru a putea obţine o diplomă. În ultimul an a mers la mai multe interviuri pentru diverse businessuri din imobiliare, moment în care a ajuns să ia legătura cu o companie care căuta proaspăt absolvenţi şi care i-a oferit un job, fără să ştie că, peste ani, angajatul le va deveni competitor.

Nu a durat mult până când Keller şi-a dovedit talentul de agent de vânzări, reuşind să tranzacţioneze, încă din prima lună, cinci case. Astfel, în mai puţin de cinci ani a fost numit vicepreşedinte al companiei.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro