Kuldeep Kaushik, director general al NN Asigurări de Viaţă, a primit aprobarea ASF pentru a fi membru al consiliului de administraţie al companiei

Autor: Mircea Nica 21.06.2023

Kuldeep Kaushik (foto), directorul general al NN Asigurări de Viaţă, a primit aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a fi membru al consiliului de administraţie al companiei, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii ASF. Astfel, ASF a autorizat aprobarea domnului Kuldeep Kaushik în calitate de membru al consiliului de administraţie al NN Asigurări de Viaţă. Kuldeep Kaushik a primit aprobarea ASF pentru a prealua funcţia de director general al NN Asigurări de Viaţă în luna noiembrie 2022. 

Kuldeep a preluat conducerea NN de la Gerke Witteveen, chief financial officer al NN în România, care a deţinut rolul de CEO interimar o perioadă. Gerke Witteveen preluase mandatul de CEO interimar al NN în octombrie 2020 după ce Anna Grzelonska, care a ocupat poziţia de director general al NN Asigurări de Viaţă în România începând din vara anului 2017, a plecat şi a preluat funcţia de CEO al NN în Turcia.