Radu Brăgărea, UNIQA Asigurări de Viaţă: Cele mai dinamice produse sunt asigurările cu acumulare de capital garantată şi cele care sunt complementare produselor de creditare

Autor: Alex Ciutacu 28.06.2023

Pe piaţa asigurărilor de viaţă, cele mai căutate produse în această perioadă sunt asigurările cu acumulare de capital garantată, pe lângă produsele care sunt complementare produselor de creditare, a explicat Radu Brăgărea, vicepreşedinte al Directoratului UNIQA Asigurări de Viaţă, în cadrul ZF Bankers Summit 2023.

„Cele mai dinamice produse în ultima reme sunt asigurările cu acumulare de capital garantată şi de asemenea şi cele care sunt complementare produselor de creditare, unde urmărim ciclurile economice pe care banca le are în vânzarea produselor bancare”.

Cea mai mare parte a businessului de asigurări de viaţă UNIQA în România este gestionată printr-un parteneriat cu o bancă, însă compania utilizează şi alte canale.

„Majoritatea businessului din România pe partea de asigurări de viaţă este intermediată printr-un parteneriat strategic cu cei de la Raiffeisen Bank, dar accesăm şi alte canale de distibuţie, inclusiv canalul propriu de vânzare al UNIQA, brokeri şi aşa mai departe”.

Alte declaraţii: