Cum salvezi un brand din faliment. Povestea Ambient rescrisă de APC Universal Partner, companie fondată de antreprenorul Lehel András

Autor: Alina-Elena Vasiliu 07.07.2023

APC Universal Partner, companie deţinută de antreprenorul Lehel András, a cumpărat la licitaţie brandul magazinelor de materiale de construcţii Ambient, al companiei cu acelaşi nume care a intrat în faliment.

Totodată, APC Universal Partner, care deţinea deja patru spaţii Ambient, a preluat şi celelalte patru magazine de la firma Profelis C&V din Sibiu, plus două depozite, devenind astfel unicul operator al spaţiilor Ambient. „În viitor, planurile noastre merg în direcţia dezvoltării continue a reţelei de magazine, atât pe orizontală – prin noi achiziţii, dacă e posibil – sau deschideri de noi magazine, inclusiv în judeţele în care suntem deja prezenţi, cât şi pe verticală, printr-o creştere a calităţii serviciilor oferite şi o îmbunătăţire a ofertei de produse“, spune Lehel András.

Astfel, APC Universal Partner va opera o reţea de opt magazine şi două depozite de materiale de construcţii, amenajări şi finisaje, cu o cifră de afaceri de peste 300 milioane lei, pe un areal de şapte judeţe.