Antreprenori locali. Producătorul de şerveţele umede de bebeluşi Europack din Constanţa: Anul trecut am finalizat cu afaceri de 75 mil. lei, iar în acest an, dacă se va menţine avansul din S1, ne îndreaptăm spre 100 mil. lei

Autor: Mirabela Tiron 20.07.2023

Europack vinde şerveţelele umede de bebeluşi în marile lanţuri de magazine pe piaţa locală, iar la export în 48 de ţări.

Europack Media, o companie din Constanţa care produce şerveţele umede pentru bebeluşi, fondată de antreprenori locali, a finalizat prima jumătate a acestui an cu afaceri mai mari cu 25% şi dacă va păstra acest avans şi în a doua parte a anului se va apropia de pragul de de mil. lei până la final de an, po­trivit oficialilor companiei şi calcu­lelor ZF.

„Am câştigat clienţi noi şi pe plan local, şi la export. Vindem în toa­te ma­rile reţele de magazine din ţară, iar în afară trimitem şerveţele în toa­tă Europa, Orientul Mijlociu, Asia. 80% din producţie sunt şerveţele u­me­de pentru bebeluşi“, a spus pentru ZF Ştefan Babă, administratorul compa­niei. Pe piaţa locală, Europack vinde produse în marile lanţuri de magazi­ne, precum Carrefour, Kauf­land, Lidl, Auchan, Mega Image şi altele.