Cheile Grădiştei a încheiat 2022, cel mai bun an al său, cu venituri de 51 milioane lei, în creştere cu 25%. Compania a raportat un profit net de 20 milioane lei, ceea ce înseamnă o marjă de profit de 40%

Autor: Miruna Diaconu 10.08.2023

Cheile Grădiştei, administrat de antreprenorul Ovidiu Gârbacea, a încheiat anul 2022 cu cele mai bune rezultate din istoria companiei. Firma care administrează complexul Cheile Grădiştei a finalizat anul trecut cu venituri de 51 milioane lei, după un avans de 25% faţă de anul anterior, potrivit datelor Ministerului de Finanţe.

Totodată, compania a raportat un profit net de 20 milioane lei, faţă de 17 milioane lei în 2021. Mar­ja de proft s-a a­pro­piat anul trecut de circa 40%. Nu doar re­zultatele financiare au atins un nivel record, ci şi numărul de angajaţi. Astfel, compania a a­vut 222 de angajaţi a­nul trecut. Complexul hote­lier Cheile Gră­diştei este format din două ansambluri, şi anu­me Resort Moeciu şi Resort Fundata.

În cadrul resor­t-u­lui Moeciu există două ho­te­luri şi şapte vile, a­vând în total 135 de camere, iar resort-ul Fundata are trei ho­teluri şi 10 vile cu un total de 250 de camere. Cele două u­nităţi au restaurant propriu, dar şi alte facilităţi de agrement.