Bravo International Group, producător de acoperişuri: „Contextul economic actual aduce semnale că România va trece printr-o recesiune în următoarea perioadă“. Bravo International Group este prezentă în 22 de ţări, cu fabrici în trei dintre ele şi birouri de reprezentare în şapte

Autor: Alina-Elena Vasiliu 16.08.2023

Producătorul de acoperişuri Bravo International Group a bugetat investiţii de peste un mili­on de euro în România pentru dezvoltarea capacităţilor sale de producţie.

„Dacă anul trecut ne-am dorit să con­tri­buim la un viitor mai verde, prin valorificarea energiei solare (un proiect de panouri fotovoltaice cu o capacitate de producţie de 400 kW, finanţat din surse proprii), pentru perioada 2023-2024 avem în plan o serie de investiţii pentru creşterea şi modernizarea capacităţilor de producţie. Bugetul alocat pentru noile achiziţii, şi aici vorbim de peste 1 milion de euro doar în România, cuprinde utilaje noi de producţie a ţiglei metalice, accesoriilor şi sistemului pluvial, alături de modernizarea sistemelor pentru procesul de ambalare. În paralel, alte două proiecte în desfăşurare presupun investiţii în moderni­zarea sistemului ERP şi în formarea angaja­ţilor“, a spus Oana Enache, managing direc­tor la Bravo International Group, ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2023.