Ioan Băsea, Croaziere.net: Vedem o efervescenţă mare pentru toate vacanţele pe croazieră, de la cele pe Marea Mediterană, la Marea Nordului, la cele în Caraibe

Autor: Mirabela Tiron 28.08.2023

„Am trimis 9.000 de români până acum în vacanţe pe croazieră, depăşim anul 2019“ Preţurile pentru o croazieră diferă foarte mult, în funcţie de linie, de tipul de cabină, de momentul rezervării şi durata şederii.

Ioan Băsea, proprietarul agenţiei de tu­rism croaziere.net, fondată în urmă cu mai bine de 17 ani, spune că a trimis 9.000 de ro­mâni în vacanţe pe croazieră până acum şi până la final de an vor mai pleca alţi 5.000 de români, faţă de 6.000 de turişti în total anul trecut.

„Vedem o efervescenţă foarte mare pen­tru toate vacanţele pe croazieră pe care le vindem, se cer toate itinerarele: de la croa­zierele pe Marea Mediterană, Marea Nordu­lui, la cele în Caraibe sau Alaska. De la cabi­nele de 1.500 - 2.000 de euro de cuplu la cele de lux pe călătorii mai lungi de 10.000-15.000 de euro“, a pentru ZF Ioan Băsea, proprie­tarul agenţiei de turism croaziere.net. Anul trecut antreprenorul spunea că 6000 de turişti au cumpărat croaziere prin agenţia lui. Preţurile pentru o croazieră diferă foarte mult, în funcţie de linie, de tipul de cabină (cameră simplă interioară, cameră cu vedere exteri­oară, apartament, aparta­ment pre­zidenţial), de perioadă, de durata şederii, dar şi de momentul rezervării.