Pariu pe industrial: AG Capital, proprietarul Lion’s Head, îl recrutează pe Valentin Roşu. În noul său rol, Valentin Roşu va super­viza lucrările de construcţie ale proiectelor logistice dezvoltate de Park Lane în Româ­nia

Autor: Bogdan Alecu 07.09.2023

Park Lane Developments, compania dezvoltatoare de proprietăţi comerciale a AG Capital, devine a doua entitate a grupului care îşi stabileşte prezenţa în România, după Lion’s Head Investments. Cu operaţiuni în prezent în Bulgaria şi Polonia, Park Lane Developments îl nu­meş­te pe Valentin Roşu în funcţia de con­struction director pentru România.

Ambele companii vor lucra în parte­neriat pentru a implementa strategia AG Capital de dezvoltare şi management al pro­iectelor logistice din România.

„Alături de implicarea semnificativă a lui Valentin, vom putea crea noi spaţii logistice atractive la nivel local şi regional“, declară Alina Necula, country manager Ro­mânia, Lion’s Head Investments. Portofoliul Park Lane Developments cuprinde o serie de clădiri comerciale şi mixed-use, inclusiv complexul de birouri de clasă A Park Lane Office Center, desemnată Clădirea Anului 2021 în Bulgaria. După finalizare, proiectul a fost vândut către SAP, devenind astfel cea mai mare tranzacţie din sectorul office din Bulgaria în intervalul 2019-2021. Alt proiect emblematic al compa­niei este reamenajarea Polygraphia Office Center, un reper istoric din Sofia, care face parte în prezent din activele Lion’s Head Investments din Europa Centrală şi de Est.