Cine e noul şef al Cegeka România, companie cu afaceri de 47 mil. euro. Ovidiu Pinghioiu, absolvent al Universităţii Nicolae Titulescu din Bucureşti şi fost angajat al Ymens Teamnet între 2011 – 2014, preia funcţia de country director al Cegeka România în octombrie 2023

Autor: Alexandra Cepăreanu 12.09.2023

Cegeka România, subsidiara locală a grupului IT de origine belgiană cu acelaşi nume, care a înregistrat afaceri de 47 mil. euro în 2022, după o creştere de 30% faţă de anul precedent, va fi condusă de Ovidiu Pinghioiu, începând cu luna octombrie a acestui an, au anunţat reprezentanţii companiei. El preia funcţia de country director de la Lucian Butnaru, care a decis să părăsească Cegeka după zece ani de mandat, pentru a se concentra pe proiecte proprii din domeniul tehnologiei, fintech şi imobiliare, arată sursa citată. „(...) O să ghidez echipa către atingerea unor standarde peste aşteptările clienţilor. Printr-o colaborare strânsă, eficienţă operaţională şi autenticitate vom continua procesul de transformare digitală (...)“, a spus Ovidiu Pinghioiu, care are peste 12 ani de experienţă în industria IT.

De asemenea, Lucian Butnaru va rămâne la Cegeka până la sfârşitul anului 2023 pentru a asigura o tranziţie reuşită, au mai transmis reprezentanţii companiei. „(...) Ovidiu va continua să genereze multe reuşite pentru Cegeka România şi sunt recunoscător pentru oportunitatea de a fi condus această companie în calitate de country director. (...)“, a spus Lucian Butnaru. Ovidiu Pinghioiu s-a alăturat echipei Cegeka România în urmă cu aproape şapte ani, ocupând diverse poziţii de leadership în cadrul organizaţiei, ultima poziţie ocupată în organizaţie fiind de director al diviziei Applications.