Antoanela Comşa preia mandatul de deputy CEO al Meta Estate Trust

Autori: Roxana Rosu , Bogdan Alecu 21.09.2023

Meta Estate Trust, (simbol bursier MET), companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, o numeşte în funcţia de deputy CEO pe Antoanela Comşa. Aceasta va prelua funcţia de la Oriol Casselas, începând cu data de 22 septembrie 2023. În piaţa imobiliară ea a condus până în prezent dezvoltatorul Grand Via, care a construit proiectul Gran Via Park din Capitală.

Alexandru Bonea, CEO Meta Estate Trust:  ”Meta Estate Trust a propus încă de la început un model de business nemaiîntâlnit pe piața din România și diferit față de modelele existente în piețele dezvoltate din Vestul Europei sau Statele Unite. Pentru a face acest model functional in Romania si pentru a livra rezultatele pe care actionarii nostri le asteapta de la noi e nevoie de o echipa de management performanta si specializata. Expertiza si experienta Antoanelei in sectorul de rezidential al industriei imobiliare romanesti o fac cea mai potrivita persoana pentru acest rol”. 

Antoanela Comsa, deputy CEO Meta Estate Trust: “Asumarea acestui rol vine intr-un moment foarte potrivit atat pentru mine personal cat si pentru companie. Am mai vorbit in trecut despre faptul ca imi doresc sa fiu parte dintr-un proiect antreprenorial si ma bucur ca am aceasta oportunitate. Sunt convinsa ca voi face o echipa performanta cu Alex si vom continua sa livram rezultate bune impreuna.”

Cu o cariera de peste 20 de ani in industria imobiliara din Romania, Antoanela Comsa este unul dintre cei mai cunoscuti manageri de pe piata imobiliara. Specializata in constructii, a supravegheat cu succes toate investitiile grupului spaniol Gran Via in Romania, detinand pozitia de Director General. De asemenea a ocupat functia de presedinte al Asociatiei Investitorilor Imobiliari din Romania (AREI), in prezent fiind membru in consiliul Asociatiei.