Business MAGAZIN. Cad capete pe bandă rulantă la una dintre cele mai importante bănci din lume: Jane Fraser, şefa Citigroup, i-a avertizat pe cei 240.000 de angajaţi să se pregătească de o restructurare fără precedent. Nici cei din structurile superioare ale băncii nu scapă

Autor: Iulian Tenchiu 25.09.2023

Jane Fraser, CEO-ul Citigroup, a avertizat pe cei 240.000 de angajaţ ai băncii că au de ales între a se implica mai mult pentru ca creditorul să funcţioneze sau să „coboare din tren”, pe măsură ce tot mai multe locuri de muncă au fost eliminate. De această măsură n-au scăpat nici cei aflaţi în structurile superioare, acestea fiind de asemenea reduse, scrie Financial Times.

Mesajul pare să marcheze o schimbare de atitudine pentru unii angajaţi, având în vedere că Fraser a cultivat o imagine de lider apropiat de subordonaţi în cei peste doi ani de când se află la conducerea Citi. Mesajul a venit la câteva zile după ce a anunţat cea mai mare restructurare din ultimii 15 ani, în urma căreia banca se va axa mai mult pe diviziile de business.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro