Bursă. Transportatorul fluvial de mărfuri Transport Trade Services a fost nominalizat de EuropeanIssuers în competiţia „European Small & Mid-Cap Awards 2023”. Acţiunile, plus 2%

Autor: Tibi Oprea 26.09.2023

Transportatorul fluvial de mărfuri Transport Trade Services (simbol bursier TTS) a anunţat la Bursa de Valori Bucureşti că societatea a fost nominalizată pentru „European Small & Mid-Cap Awards 2023” de către EuropeanIssuers, organizaţia paneuropeană care reprezintă interesele companiilor europene listate pe bursele de valori. 

Organizaţia a anunţat pe 20 septembrie lista celor 12 companii nominalizate pentru „European Small and Mid-Cap Awards 2023”, competiţie deschisă întreprinderilor mici şi mijlocii listate pe o bursă de valori. TTS este singura companie românească nominalizată şi concurează la categoria „Rising Star” – deschisă societăţilor listate în 2021 şi 2022, care au avut o capitalizare mai mică de 200 mil. euro la 31 decembrie 2022 şi care au perspective de creştere semnificativă. Celelalte societăţi nominalizate la această categorie sunt LumenRadio din Suedia – societate listată pe Nasdaq Stockholm şi Scandinavian Medical Solutions A/S din Danemarca – societate listată pe Nasdaq Copenhagen.