Atenţie, şoferi: Restricţii de circulaţie pe A2, pe Podul de la Cernavodă, pentru efectuarea unor lucrări

Autor: Cosmin Pirv 27.09.2023

De miercuri până în 10 octombrie vor fi impuse restricţii de ciorculaţie pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, pe Podul de la Cernavodă, unde vor fi efectuate lucrări de reparaţie.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 27 septembrie – 10 octombrie, se efectuează lucrări de înlocuire a rosturilor de dilataţie pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, la Podul de la Cernavodă, pe banda de decelerare şi banda 1, astfel că se circulă pe celălalt sens, pe câte o bandă în ambele direcţii.

Din acest motiv, s-a restricţionat traficul pe breteaua de acces dinspre autostrada A2 către localitatea Cernavodă, circulaţia fiind deviată pe următoarea rută: autostrada A2, km 160+300 de metri - continuă deplasarea pe A2 - ieşire nod rutier km 192 - sens giratoriu - pasaj peste A2, km. 192 - sens giratoriu - bretea nod rutier intrare pe A2, km. 192 - A2, km. 163 - bretea ieşire din A2 nod Cernavodă- sens giratoriu direcţia către Cernavodă.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.