O nouă campanie de finanţare pe SeedBlink - MEDIjobs, care vrea să strângă 650.000 de euro. Start-up-ul românesc este susţinut de Morgan Stanley, Mubadala Capital şi Chloe Capital

Autor: Alexandra Cepăreanu 29.09.2023

Start-up-ul local MEDIjobs, care a dezvoltat o platformă online de recrutare în domeniul medical, vrea să atragă o investiţie în valoare de 650.000 de euro din care 200.000 euro prin platforma de finanţare şi equity management pentru start-up-urile tech europene SeedBlink, potrivit unui anunţ făcut de reprezentanţii SeedBlink.

Investiţia va susţine dezvoltarea serviciului de recrutare virtuală în domeniul sănătăţii la nivel mondial. Start-up-ul românesc este susţinut de Morgan Stanley, Mubadala Capital şi Chloe Capital. Platforma MEDIjobs are misiunea de a eficientiza şi de a îmbunătăţi procesele de recrutare şi include servicii de onboarding pentru o mai bună retenţie. De asemenea, platforma de recrutare virtuală – care utilizează machine learning şi algoritmi inteligenţi – acţionează de cinci ori mai repede decât o persoană, procesul de angajare fiind previzibil şi costurile reduse, arată informaţiile transmise de reprezentanţii companiei.