Antreprenori locali. Producătorul de şerveţele umede Europack din Constanţa: „Am semnat trei noi contracte cu marile lanţuri de magazine din Europa, avem creştere cu 25% la nouă luni“. Este în discuţie şi extinderea cu două linii noi de producţie

Autor: Mirabela Tiron 09.10.2023

Vinde şerveţelele umede pentru bebeluşi în marile lanţuri de magazine de pe piaţa locală, iar la export în 48 de ţări.

Europack Media, o com­panie din Constanţa care pro­duce şerveţele umede pentru bebeluşi, fondată de antre­prenori locali, a finalizat primele nouă luni din acest an cu afaceri mai mari cu 25% şi estimează acelaşi avans, chiar plus 30%,  şi pentru anul viitor.

„Am mai semnat trei contracte la nivel internaţional, cu cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, dar şi pe piaţa locală am câştigat contracte noi. Avem o creştere cu 25% în primele nouă luni. Pentru anul viitor estimăm plus 25%-30%. Am investit 2,5 mi­lioane de euro în echipa­mente şi tehnologii noi, reinves­tim profitul“, a spus pentru ZF Ştefan Babă, admi­nistratorul companiei. Pe piaţa locală, Europack vinde pro­duse în marile lanţuri de maga­zine, precum Carrefour, Kaufland, Lidl, Auchan, Mega Image şi altele. În afara ţării,  compania trimite şerveţele în toată Europa, Orientul Mijlociu, Asia. 80% din pro­ducţie sunt şerveţele umede pentru bebeluşi.