ZF Office&Rezidenţial 2023. Bogdan Iliescu, Nusco Imobiliara: Avem trei loturi de teren pe care vrem să demarăm lucrările anul viitor, la Nusco City

Autor: Bogdan Alecu 11.10.2023

Nusco Imobiliara vrea să dema­reze faza a doua a proiectului Nusco City din zona Pipera din Capitală, iar proiectul va include şi un campus şcolar.

„La Nusco City urmează faza a doua, cu un parc de peste 15.000 mp. Suntem în discutii pentru un campus şcolar care va fi în proiect. În final vom avea toate facilitătile necesare unui cartier, birouri, magazine, şcoli“, a spus Bogdan Iliescu, director comercial, Nusco Imobiliara în cadrul celei de-a opta conferinţe ZF Birouri&Rezidenţial 2023 organizată alături de Nusco Imobiliara, Vantage Towers, Alesonor, ARQA, Filip & Company, Genesis Property, Hils Development, Iulius, my hive, Noerr, MetaWealth, North Bucharest Investments, One United Properties, Redport Capital, STC Partners şi Workspace Studio.

Dezvoltatorul imobiliar a primit autorizaţia de construire pentru faza a doua a celui mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei – Nusco City.

Faza a doua a ansamblului va cuprinde 840 de unităţi, cu apartamente de tip studio dublu, cu două, trei patru camere şi duplexuri - fază în care se estimează o investiţie de peste 130 mil. euro.